Curatenie apartamente si vile

Stim cat de important este curatenia pentru sanatatea ta si a familiei tale. Perla Clean va pune la dispozitie servicii de curatenie apartamente si vile sau orice spatiu civil.

Pentru ca tu sa ai casa intotdeauna curata si sa te bucuri de tot timpul tau liber in compania celor dragi, firma de curatenie Perla Clean vine in ajutorul dumneavoastra si astfel va punem la dispozitie o gama diversificata de servicii profesionale de curatenie apartamente si vile adaptata nevoilor dumneavoastra

Detergentii,echipamentele si solutiile folosite la curatenie va pot costa foarte mult daca optati sa va faceti singuri curatenie.

De multe ori suntem tentati sa cautam solutii alternative la curatenie care la prima vedere,desi pot parea mai ieftine,intr-un final ne pot provoca daune materiale sau financiare .

De aceea angajarea sau colaborarea cu ”o doamna” sau a unei persoane fizice nu este ce-a mai buna solutie.

Firma noastra va garanteaza discretia ! Personalul nostru semneaza un contract de confidentialitate .

De aceea este indicat sa apelati la Perla Clean o firma de curatenie profesionala din Bacau si astfel veti putea face economii .Costurile destinate achizitiei proprii a consumabilelor si echipamentelor se vor amortiza intr-o perioada foarte lunga de timp fapt pentru care colaborarea cu o firma de curatenie este mai mult decat oportuna.

Pentru ca fiecare client este unic, ne vom adapta nevoilor fiecaruia pentru o colaborare de lunga durata.

Pentru a face un plan de curatenie ocazionala sau pe baza de abonament nu ezita sa ne contactezi pentru o evaluare gratuita.

Curatenie apartamente si vile

Avantaje curatenie apartamente si vile

 

  • Iti petreci mai mult timp liber impreuna cu familia si prietenii
  • Curatenia se poate efectua in timp ce tu esti la serviciu sau chiar in vacanta
  • Garantam discretie ! Personalul nostru semneaza un contract de confidentialitate .